C.N.F.P.A. MEMBRU CATEGORIA

  

CNFPA MEMBRU ENSSEE

  

YOUR EUROPE

 

 

 

PROIECTE INTERNATIONAL
Conferinta anuala AEHESIS si Forumul ENSSEE - PORTUGALIA 2007
  

In perioada 20 – 23.09.2007 dl. Director Ilie Adrian Mihai a participat la Conferinta anuala AEHESIS si la Forumul ENSSEE care s-au desfasurat la Rio Maior – Portugalia.
La conferinta au fost prezenti delegati din aproximativ 27 de state din Europa, acestia reprezentand organisme implicate in formarea antrenorilor: Institutii nationale de formare a antrenorilor, Universitati de educatie fizica si sport, Federatii Sportive Internationale, Federatii Europene, Solidaritatea Olimpica Internationala, etc.
Obiectivul principal al conferintei a fost crearea unui cadru pentru recunoasterea competentelor si calificarii de antrenor, asa cum a fost propus de catre Consiliul European al Antrenorilor ( in revizuirea structurii pe 5 niveluri ) acesta fiind punctul de referinta recunoscut in Europa pentru perioada 2008 - 2011.
Acest cadru de recunoastere a competentelor si calificarii de antrenor a fost concretizat intr-o Conventie pentru recunoasterea competentelor si calificarii de antrenor, fiecare institutie semnatara a acestei conoventii angajandu-se sa foloseasca acest cadru ca punct de referinta pentru activitatea desfasurata si sa contribuie la imbunatatirea ulterioara a acestui cadru in perioada 2008 – 2011.
Lucrarile s-au desfasurat atat in plen cat si pe sesiuni de lucru abordandu-se diferite teme pe baza conventiei:
• "Aspecte cheie şi probleme ale ENSSEE în ceea ce priveşte învăţământul vocaţional şi politicile în domeniul sportului în UE"
• "Crearea Cadrului European de Calificare şi implicarea sa în educaţia din domeniul sportului şi instituţiile de formare"
• "De la cerinţele pieţei de muncă la cele din antrenament sportiv " – inclusiv aspecte ale programului LLL 2007-2013 şi HE în sport în Europa: curriculum design, instrumente & metode"
• “Cum vad institutiile nationale crearea cadrului pentru formarea antrenorilor si calificarilor de antrenori”
• “Provocari ale federatiilor internationale in formarea antrenorilor si calificarile antrenorilor – experienta ITF”
• "Un model integrat pentru toţi EFQ pe 9 niveluri în domeniul fitnessului. ECVET şi ECTS împreună într-un singur cadru şi aspectele legate de asigurarea calităţii "
• "Formularea convenţiei şi recunoaşterea calificărilor de antrenori şi a competenţelor antrenorilor în Uniunea Europeană"

Poza 1
Poza 2
Poza 3
 

 

  

       
 

  Prima pagina

  Despre noi

  Conducere

  Activitate

  Curs formare antrenori doi ani

  Cursuri Calificari

  Promovare Antrenori

  Curs formare antrenori un an

  Recunoastere titluri

  Subcomitet sectorial sport

  Evidenta antrenori

  Publicatii

  Noutati

  Anunturi

  Contact

   
VIZITE:   2048188